Welkom bij Hotel Orizzonti Rimini

Hotel Orizzonti Rimini

prova3

Hotel Orizzonti Rimini Italië-3 sterren hotel met zwembad en parkeerplaats nabij de zee Het hele jaar geopend.

hotel nabij de zee, hotel orizzonti 3 sterren rimini italië, hotel met zwembad en parkeerplaats, hotel orizzonti reviews, hotel orizzonti nabij de zee, hotel nabij het strand rimini italië, hotel aan het strand met zwembad

Hotel with swimming pool torre pedrera rimini italy last minute offers 

Hotel Service & Facilities

Gelegen op slechts 30 meter van de zee en het natuurstrand, toegewijd en gemotiveerd personeel van Hotel Orizzonti Rimini zal er zorg voor dragen dat u van een plezierige atmosfeer kunt genieten tijdens uw vakantie.
Binnen een straal van 100 meter vindt u alles wat u nodig heeft: Bushalte, Bars, Restaurants, Supermarkt, Pinautomaat, Apotheek, fietsen and activiteiten voor kinderen.

De straat langs het strand, op slechts 30 meter afstand van het hotel, is tussen 20.00 uur en 24.00 uur enkel toegankelijk voor voetgangers dus hotelgasten kunnen veilig genieten van een mooie wandeling langs de kust.

Onze speciale diensten: gratis toegang voor onze gasten tot het buitenzwembad met jacuzzi, zonnebedden en parasols op verzoek op het strand, internet Wi-Fi kostenloos beschikbaar in alle vertrekken van het hotel. Volledig voorzien van air conditioning, gratis huurfiets, gegarandeerde privé parkeerplaats.

Hotel orizzonti all inclusive half board full board bedbreakfast rimini torre pedrera italy

Hotel Restaurant

Uitstekende gastronomische ervaring in het hart van Romagna, het gebied van de heerlijke Italiaanse keuken. We zijn trots op het restaurant in het hotel. Onze koks bereiden de beste traditionele Italiaanse gerechten. We gebruiken enkel de meeste verse, seizoensingrediënten zodat we onze menukaart periodiek veranderd.

Hotel torre pedrera Rimini parking pool last minute offers

book now hotel orizzonti rimini

Hotel Orizzonti Last Minute Offers

Wij nodigen u uit om uw dag te starten met een heerlijk ontbijt in het hotel restaurant met koffie, melk, thee, zelfgemaakte cakes, croissants, fruit, yoghurt, ontbijtgranen, sap, kaas, eieren, jam, spek, worstjes en meer. Kom ook bij ons lunchen en dineren en probeer onze aperatieven en kies dagelijks uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten, gevolgd door een overheerlijk dessert of fruit.

We nodigen u uit om de speciale last minute aanbiedingen van ons hotel te bekijken als bed & breakfast , half pension, volpension of all inclusive vakantie in Rimini.

Voor meer informatie over onze aanbiedingen kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 00390541720642 of vul het contactformulier in op deze website. Dit vindt u in de rechterbovenhoek van uw scherm.